Så här har du en fördel på slots

Det har alltid varit så att slots var ”folkets val” när det gäller kasinospel. I vissa länder, inklusive USA, är slots vildsint konkurrens till bordsspel som Roulette, Baccarat och Black Jack.

Med tanke på slotspelens långvariga popularitet har det gjorts många försök att ”knäcka koden” och hitta de dolda fördelarna. Du kanske frågar, ”Hur har man en fördel på Slots?”, och vi är här för att svara på den här frågan. Vi har sammanställt en lista med tips som ökar din chans att vinna, eller åtminstone inte förlora dina pengar så snabbt som du annars skulle göra.

Spela upp maxpoäng

De allra flesta spelautomater betalar bara progressiva jackpottar på maxade spel. Så det skulle vara vettigt att planera din budget klokt med hänsyn till det. Försök att bygga din insatsbudget med det i åtanke. Detta kommer att öka dina chanser att vinna mer betydande summor pengar. Välj alltid högre utbetalningsprocent och största jackpottbelopp, om din budget tillåter det.

Välj spel som passar dig

Din personlighet återspeglar ofta den strategi du kommer att gå efter när du spelar slots. Om du är en mer äventyrlig spelare bör du satsa på högriskplatser med hög utbetalning. Medan om du är en mer praktisk spelare, skulle det vara bäst om du valde spel med frekventa små vinster.

Naturligtvis kan du inte bara klumpa ihop alla spelautomater i två kategorier. Speldesigners tänker ofta utanför lådan för att göra spelautomater som är ovanliga och underhållande för den erfarna spelaren. Men i slutändan handlar allt om några allmänna regler: Slots med tre hjul lägger i allmänhet större vikt vid större jackpottar, som är jämförelsevis sällsynta. Å andra sidan har slots med fem hjul en mer komplex vinstlinje, vilket normalt ger dig mindre och mer frekventa utbetalningar.

Välj slots med minsta jackpottar

Oavsett vad du föredrar, oavsett om det är hög- eller lågriskspelautomater, kommer att välja mindre jackpottar öka dina chanser att vinna avsevärt. Ju mer realistisk summan av jackpotten är – desto större är chansen att vinna.

Att bygga upp stora jackpottar är en tidskrävande process, vilket i grunden är anledningen till att det är säkrare att spela små jackpottar.

Spela inom din budget

Det är ofta så att dina spelsessioner kommer att sluta med att du förlorar pengar. Att hålla din budget under kontroll och kontrollera hela tiden är en viktig färdighet som du måste behärska.

Det finns en enkel regel du måste följa när du planerar din budget: du bör kunna täcka cirka 240 spel för att ge dig 90% av varar tre timmar.

Sammanfattningsvis

Medan nybörjare kanske tror att slots handlar om ren tur och maskiner, är de erfarna spelarna väl medvetna om de strategier som maximerar dina chanser att vinna. Om du tar hänsyn till dessa regler är det mer troligt att du går iväg med en söt belöning efter din session. Att använda dessa tips sätter dig före de flesta amatörspelare där ute.