Top 3 Historiska sjukhus på Malta att kolla på

sjukhus-i-malta-stor-kyrka

Planerar du att åka på en gambling resa till Malta? Om du gör det, så är Malta Culture Guide här för att berätta att det är mer till Malta än deras gambling och det skulle vara en bra idé att använda din fritid till att besöka historiska attraktioner på ön.

Så, vilka historiska attraktioner på Malta är värda att kolla på? Deras historiska sjukhus är ett bra val.

Det är enkelt att göra en liten bakgrundskoll på historiska sjukhus på Malta och om du är framför datorn och gamblar online, så kan du bara öppna en ny sida och söka på de kända historiska sjukhusen på Malta så att du vet var du kan gå när du väl är på ön.

Oroa dig inte om du inte vet vilka sjukhus att kolla på för Malta Culture Guide har gjort en lista för dig. Här är dina top 3 historiska sjukhusen på Malta att kolla på medan du gör din vanliga onlinekasino gambling rutin.

sjukhus i malta malta hamnen - Top 3 Historiska sjukhus på Malta att kolla på

Santo Spirito

Det här anses vara ett av Maltas tidigaste sjukhusen och det började användas 1372 när Siciliens kung utnämnde Niccolo Papalla till att ha sjukhuset under sitt rektorat.

Sacra Infermeria

Byggnaden Sacra Infermeria eller det heliga sjukhuset startade 1532. Även om det bara hjälpte patienter från St. Johns riddare, öppnade det till slut dörrarna för manliga civilpersoner och hittebarn och föräldralösa.

The Casetta

Eftersom det heliga sjukhuset bara hjälpte manliga patienter, ledde behovet av ett sjukhus för sjuka kvinnor till etableringen av “the Casetta” år 1659. Det lilla sjukhuset startade med bara två kirurger och två läkare plus en barnmorska och några sjuksköterskor.

Gambling på Malta skulle säkert vara mer meningsfullt om du besökte de historiska sjukhusen nämnda ovan.